Vorige

Bavaria

Sinds 1999 spelen we een belangrijke organisatorische rol voor Bavaria voor de lichtbakken, parasols, terrasschotten en fietsenrekken. In 2010 hebben we een complete huisstijlwijziging doorgevoerd voor alle Bavaria lokaties.

Door een goede voorbereiding en een modern software systeem was de stroom van 1500 opdrachten continue te volgen en bij te sturen. Hectische taferelen waren hierdoor niet nodig en onnodige kosten bleven daardoor de opdrachtgever bespaard.

Vanaf de eerste plannen rond de huisstijlwijziging werd Licht&Reclame al ingeschakeld om mee te denken. Zo hebben we allereerst de prototyping van de producten verzorgd in samenwerking met de ontwerpers. De mooi vormgegeven producten aan de gevel laten het succes hiervan zien.

Nu alle locaties zijn omgebouwd weten wij precies wat er op de locaties aanwezig is en het beheer wordt volledig door Licht&Reclame verzorgd.

“Licht&Reclame neemt ons alle zorg rondom de buitenreclame uit handen. Zij zijn de professionals en we kunnen volledig op ze vertrouwen. We hebben geleerd dat elke schoenmaker bij zijn leest moet blijven en dat je dit soort zaken moet uitbesteden aan de professionals.” (Peer Swinkels, directeur Bavaria)

“Licht&Reclame is onze partij. Ze zijn betrokken, technisch kundig, reageren snel en alert en werken heel pragmatisch.” (Bavaria)