Vorige

Beheer

Nadat de elementen zijn gemonteerd houdt het voor ons nog niet op. We verzorgen ook het volledige beheer van de locaties. Dit doen wij al voor grote organisaties zoals Rabobank, ABN-AMRO, Bavaria, Toyota en Suzuki. Doordat we precies weten welke elementen waar zijn gemonteerd en de bijbehorende historie kennen kunnen we snel en accuraat optreden bij schades of storingen. Onnodige ritten en frustraties zijn daardoor verleden tijd.

CRM
Wij werken met een modern Customer Relations Management software systeem van Microsoft. Doordat we het systeem zelf hebben geoptimaliseerd werkt het voor ons en werken wij niet voor het systeem.

Alle relevante gegevens van de locaties, contactpersonen, producten, projecten en onderhoud zijn aan elkaar gekoppeld. Zowel e-mails als tekeningen en foto’s zijn op de juiste plaats opgeslagen of gearchiveerd.  Dit werkt voor ons prettig, dus ook voor de klant.

De flexibiliteit van het systeem zorgt voor een optimale aansluiting op de werkprocessen van de opdrachtgever !

Storingen en schades
Om ervoor te zorgen dat eventuele incidenten snel worden opgelost hebben wij direct contact met de klant.  Na een melding gaan wij meteen over tot actie. Onze ervaring leert dat deze manier van werken snel, daadkrachtig en resultaatgericht is.