Karma Automotive Luxury Electric Cars: wereldwijde ondersteuning

Karma, een voorloper in elektrisch rijden, biedt geavanceerde prestaties, innovatieve digitale architectuur en verbonden voertuigtechnologie. De Fisker Karma, gelanceerd in 2011, was een baanbrekende luxe-sedan met een opvallend exotisch design, ontworpen door oprichter Henrik Fisker, bekend van zijn werk aan de BMW Z8 en Aston Martin DB9.

Voor dit unieke automerk was Licht&Reclame verantwoordelijk voor de wereldwijde implementatie van zowel binnen- als buitenreclame. Dit omvatte onder andere een exclusief showroomdesign waar klanten de kleur en het interieur van de auto konden samenstellen, waardoor een complete belevingswereld werd gecreëerd voor de klant.

Wereldwijd partner

Licht&Reclame nam de juiste rol op zich om het productieproces, wereldwijde levering en de coördinatie van verschillende partijen voor de montage en implementatie van dit project te organiseren. Met succes heeft Licht&Reclame deze verantwoordelijkheden op zich genomen en uitgevoerd.

De samenwerking tussen Karma en Licht&Reclame heeft geleid tot een naadloze integratie van reclame en het unieke merkimago van Karma. Door zorgvuldig vakmanschap en aandacht voor detail heeft Licht&Reclame de visie van Karma vertaald naar opvallende reclame-uitingen die de kernwaarden van het merk weerspiegelen.

Het exclusieve showroomdesign, waar klanten de mogelijkheid hebben om de auto aan hun eigen smaak aan te passen, draagt bij aan de algehele merkbeleving. Met Licht&Reclame als partner heeft Karma de gewenste wereldwijde uitstraling weten te realiseren en klanten een unieke ervaring kunnen bieden.

Door de succesvolle uitrol van de binnen- en buitenreclame heeft Licht&Reclame bijgedragen aan de groei en bekendheid van Karma als toonaangevend merk in de elektrische autosector. De samenwerking tussen Karma en Licht&Reclame blijft voortduren, waarbij beide partijen streven naar het leveren van hoogwaardige reclame-uitingen die de essentie van Karma als merk weergeven.

 

 
De uitvoering: Lichtreclame in het Alexandrium

Meer weten over onze diensten of producten?

Licht&Reclame is onderdeel van TVE Group. Voor een complete mix van producten voor indoor en outdoor visuele communicatie kunt u het beste bij TVE Group zijn. De bedrijven van TVE Group kunnen alles als één geheel leveren.